TSS jaarverslag

Total Specific Solutions bestaat uit acht grote en kleine gespecialiseerde IT-bedrijven in Nederland, België en Roemenië. Voor de positionering van de nog jonge onderneming is een strategisch traject doorlopen, met als centrale vraag: hoe wenden we de verschillende krachten van de bedrijven aan om tot één krachtig merk verder te groeien? Een beursgang is een van de ambities. Een directieraad met daarin de directeuren van de TSS-bedrijven belichaamt de centrale ontwikkelkracht van TSS en bewaakt de kernwaarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend.

In lijn met de krachtenbundeling is het jaarverslag 2011 integraal, vanuit één creatief concept ontwikkeld. Het thema ‘samen ondernemen’, dat de drie kernwaarden, verbindt, is door ons vertaald in het communicatieve thema ‘Uw wereld | onze wereld’. Dit drukt uit dat de werelden van de klant en TSS verschillend zijn, en dat zij vanuit verschillende werelden werken, maar altijd een gemeenschappelijk doel dienen: oplossingen ontwikkelen om te anticiperen op de marktvraag.

Aan het jaarverslag liggen drie hoofdlijnen ten grondslag: een lijn van resultaat met cases per bedrijf, sterk visueel en motiverend geschreven. Een lijn van herkenning met fotografie, die het contrast tussen opdrachtgever en TSS-bedrijf uitdrukken, maar ook aansluiten op elkaar. Via smartphone en QR-code komt de persoon op de foto in video’s tot leven; hij of zij vertelt over het project. Als laatste is er de lijn van feitelijkheid met een sterk grafische weergave van de cijfers.

Voor de films en themafotografie is samengewerkt met Maarten Corbijn.

De video’s zijn ook online te bekijken:

Contact: 
Wilt u meer weten over dit project, neem dan contact met ons op 

Edwin van Praet

Creative director
+31 70 311 05 36