Over ons

U heeft ambities.
Economische, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen vragen aanpassing, verbetering en vernieuwing van uw organisatie. Bestaande routines raken achterhaald en uw adaptief vermogen wordt op de proef gesteld. U beschouwt deze dynamiek van uw omgeving eerder als een uitdaging dan als een bedreiging. U wilt op verandering kunnen inspelen en er nieuwe klantwaarde mee creëren. U wilt uw organisatie perspectief bieden op ontwikkelingen in plaats van er op te reageren.

U zoekt ondersteuning bij het vinden van de juiste rol.
Uw handelen in een veranderende context vraagt om een scherpe positionering en heldere profilering. Uw verbindende kracht en uw onderscheidende kenmerken leiden tot een beeld van uw organisatie, dat moet kloppen met uw ambities. Dát is identiteit: dat wat u wilt betekenen. Het uitgangspunt voor focus, betekenis en zingeving voor uw medewerkers en uw klanten, en voor zichtbare en relevante acties in de markt.

U wilt uw organisatie tot merk ontwikkelen.
Met uw identiteit als uitgangspunt creëren wij samen met u de mogelijkheden om te handelen. Wij bieden u de strategische en communicatieve instrumenten voor interne veranderingsprocessen en externe beeldvorming, voor activatie van uw merk en uw sociale netwerk, en voor conversie op uw marketing. Dat doen we voor zakelijke dienstverleners, het publieke domein en de online wereld, met voor iedere markt een gespecialiseerd team dat de specifieke marktontwikkelingen en klantvragen door en door kent.

U zoekt duurzame verandering.
Impact bereiken we door zowel het proces als de communicatie te ontwerpen. Met een creatieve insteek en aandacht voor motieven, ontwerpen we waardevolle diensten en creëren we interne en externe actieve betrokkenheid. Zo bent u behalve vormgever van uw organisatie, ook actief en betekenisvol vormgever van uw omgeving – en van de maatschappij.

Total Identity Groep

De Total Identity Groep levert integrale dienstverlening, waarin strategisch advies steeds is gekoppeld aan creatieve ontwikkeling. Positionering en communicatieve issues worden benaderd vanuit marktkennis, topkwaliteit dienstverlening en de langdurige ervaring in de conceptuele benadering die typerend is voor de groep. Daarnaast investeert de Total Identity Groep doorlopend in innovatieve oplossingen voor ontwerp, communicatie, issue-management, multichannel publishing en identity management. Zo bedient Total Identity de organisaties die marktdynamiek ervaren als essentieel voor hun eigen succes.

De Total Identity Groep heeft vestigingen in:

En wordt vertegenwoordigd in:

Contact: 
Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met: 

Harry Smeets

CEO
T +31 653 950 200

Martijn Arts

Service designer
+31 20 750 94 25

Hugo van den Bos

Brand builder, KoeweidenPostma
T +31 20 750 94 41