Expertises

Expertises

Marketing strategie, branding, innovatie

Marketing strategie

Vraag en aanbod verbinden.
Organisatie bouwen.

In elk marketingvraagstuk staan vraag-aanbod of visie-aabod dynamiek centraal. Identiteitsvinding en adaptief vermogen vormen de basis voor succesrijke marktpresentie. Leiderschap en betrokkenheid zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden: sterke organisaties worden bestuurd op basis van een gedeelde visie en collectieve ambitie.

Branding

Breinpositie innemen.
Voorkeur realiseren.

Contextgevoelige breinpositie bij uw klanten en stakeholders staat centraal bij het ontwikkelen van uw merk. De huisstijl is daarbij een middel. Door onze integrale benadering vormen alle touchpoints een branded ‘eco-systeem’ waarin een passende en effectieve klant beleving wordt vormgegeven.

Innovatie

Nieuwe wegen bewandelen.
Kansen benutten.

In een leven van versnelde technologische ontwikkeling, globalisering en etnische en sociale diversiteit is geen plaats voor stilstand. Product- en service- en business-concepten zijn nodig om continu relevante klantwaarde te leveren. Van probes tot prototypes voeden wij iteratief uw marktpositie.

Belangrijkste invalshoeken
• Toekomst & scenario’s
• Business positionering & strategie
• Leiderschap & betrokkenheid
• Binden & boeien
• Groei & ontwikkeling

Lees meer >

Belangrijkste invalshoeken
• Merkpositionering & profilering
• Kernwaarden & Motieven
• Journey & services
• Marketing & communicatie
• Identificatie & engagement

Lees meer >


BRAND ASSET MANAGEMENT

Merkmanagement gaat vandaag de dag maar om 1 ding; effectiviteit; sneller en directer in efficiënte workflows met volledige meetbaarheid. Maar hoe het steeds dynamischer ecosysteem van merkdragers en communicatiemomenten te managen? Een handboek volstaat al jaren niet meer en met honderden software oplossingen in de markt is het niet eenvoudig de juiste (platform)keuzes te maken. Wij helpen u graag om op basis van een inventarisatie van uw wensen en eisen te komen tot de juiste oplossing voor uw gehele organisatie.  Van eenvoudige bladerbare guidelines en logo-downloads tot compleet geautomatiseerde marketing workflows.    
SAMENWERKEN 

Bij Total Identity willen we samenwerken met onze opdrachtgevers. Dit omdat we geleerd hebben dat voor een succesvol resultaat een mooie samenwerking onontbeerlijk is. Lees meer >ENKELE RESULTATEN & METHODEN

Belangrijkste invalshoeken
• Trends & ontwikkelingen
• Probes & Prototypes
• Mens & Technologie
• Haalbaarheid & duurzaamheid
• Wenselijkheid & financierbaarheid

Lees meer >

Koning klant
Waardecreatie in de service-economie

PinkRoccade Healthcare
Identity driven innovation

Communicatie-scan
Matcht uw gewenst imago met de gepercipeerde identiteit?

QIZINI
Van white label naar branded personality

 

Alle resultaten >

Lees meer over onze brand portal solution voor
het MKB:


i-Base

Strategische partner van Total Identity is de wereldmarktleider 
voor Marketing Resoucre management BrandMaker.
Lees meer over onze cases >

Wij zijn strategen, schrijvers, ontwerpers, marketeers, filmmakers, event-managers, informatie-architecten en programmeurs. Ons werkdomein loopt van app-ontwikkeling tot boardroom consultancy en van logo design tot burgerparticipatie. Onze klanten behoren tot de top van de Nederlandse publieke sector en B2B-bedrijven. Hun business cases zijn vaak complex. Hun problemen even zo. Terwijl zij in een dynamische wereld hun weg zoeken, werken we samen met hen aan merkstrategieën die optimaal aansluiten bij hun organisatie-strategieën, ontwerpen we inspirerende communicatie en managen we gesynchroniseerde marketing-programma’s. Zo stellen wij onze klanten in staat om beter te worden begrepen, effectiever te concurreren, sneller te groeien en meer loyaliteit op te bouwen bij hun publiek.
Wij maken onze klanten 'fit for the future' en dragen zo bij aan hun succes.


Onze integrale
dienstverlening
tussen mens
en merk

Contact: 
Wilt u mee weten over wat ons team voor u kan betekenen, neem dan contact op met: 

Harry Smeets

CEO
T +31 653 950 200

Martijn Arts

Service designer
+31 20 750 94 25

Hugo van den Bos

Brand builder, KoeweidenPostma
T +31 20 750 94 41