Brand portals

Brand portals

Best in class oplossingen voor uw gehele marketing & communicatie management

Total Public NN i-base 03

‘The most
user-friendly
Brand Portal.’
Ted Schappert, Nationale-Nederlanden

Merkmanagement oplossingen

Brand portals zijn er in vele soorten en maten. Een goede brand portal zorgt niet alleen voor uitleg, toelichting en consistentie maar ook voor effectiviteit, inzicht en kostenbesparingen. Door de jaren heen zijn ook onze inzichten en ervaringen gegroeid in de toepassingsgebieden. Waar de eerste generatie brand portals nog gericht waren op een effectieve manier van materialen en bestanden delen en distribueren is de huidige generatie brand portals volledig geïntegreerd in de marcom workflow systemen van strategische planning en budget allocatie tot creatie, review en publicatie.

Als centrale spil in de organisatie wordt de portal gevoed met ‘live’-updates waardoor iedere gebruiker automatisch de juiste materialen voorhanden heeft. Dit waarborgt de eenduidigheid en daarmee de kracht en de kwaliteit van de communicatie. Daarnaast zorgt effectief gebruik ook voor kostenbeheersing en vaak zelfs voor een sterke reductie van de totale merk management kosten.De portal stuurt niet alleen de communicatie binnen de organisatie aan maar versterkt tegelijkertijd ook de identiteit. Het platform faciliteert én inspireert en leidt tot efficiëntie met een maximaal communicatieresultaat. Onze oplossingen i-Base en BrandMaker zijn de ‘best in class solutions’. i-Base waar het gaat om het online managen van de huisstijl, BrandMaker waar het gaat om totaal geïntegreerde marketing workflow. Inmiddels meer dan honderd Nederlandse overheidsinstanties en multinationals vertrouwen dagelijks op hun i-Base. Op internationaal gebied behoort Brandmaker tot de wereldtop. 

Wilt u meer weten, neem dan voor i-Base contact op met:

Joep Welschen
Manager i-Base
D +31 20 750 95 44
M +31 6 21 533 793
jwelschen@totalidentity.nl

Marketing Efficiency Solutions

Total Identity is exclusieve solutionpartner voor de Benelux van de merk- managementsystemen van wereld-marktleider BrandMaker.
Marketing resource management (MRM) van BrandMaker omvat alles wat met het organiseren van de marketing-activiteiten te maken heeft: planning, budgettering, ontwikkeling, workflow, distributie en monitoring van de KPI's.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Kranendonk
Programma manager brand portals
T +31 20 750 95 00
M +31 6 20 500 664
jkranendonk@totalidentity.nl

Total Public Rijkshuisstijl i-base 01

‘The backbone of
our visual identity
management.’
Fiona Atighi, 1Logo

Total Public i-base 01

De vier componenten van i-Base

i-Base kent vier componenten die met elkaar interacteren:

  • i-Inspire voorziet in richtlijnen voor de visuele identiteit en communicatie.
  • i-Create helpt om communicatiemiddelen en andere huisstijldragers te creëren.
  • i-Manage functioneert als het gemeenschappelijke startpunt voor de organisatie en de gebruikers.
  • i-Connect completeert de i-Base als platform voor dagelijks gebruik.

De modulaire opbouw

i-Base is modulair op te bouwen naar de behoefte van de klant. De gerichte inzet van slimme modules maken van i-Base de bruisende  communicatiewerkplaats van een organisatie.

Gebruikers

Met i-Base beschikken gebruikers binnen en buiten de organisatie, op elk tijdstip en op iedere plek, over de complete en meest actuele richtlijnen, basisbestanden en tools.

ROI factoren voor Brand portal

Graag gaan wij met u hierover in gesprek.

Contact: 
Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op: 

Jan Kranendonk

Chief Intelligence
T +31 20 750 95 95

Renaat van Cauwenberge

Brand builder, Gramma, Antwerpen
M +32 476 840 517